Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Україна та Угорщина погодили відкриття нового пункту пропуску

Реклама

Україна та Угорщина погодили відкриття пункту пропуску «Велика Паладь - Надьгодош» для легкового транспорту, а також можливість руху порожніх вантажівок масою понад 7,5 тон на пункті пропуску «Лужанка - Берегшурань». Про це повідомляє пресслужба Мінінфраструктури.

Відповідні зміни до Угоди між урядами країн щодо контролю прикордонного руху підписали Віце-прем'єр-міністр з відновлення України - Міністр інфраструктури Олександр Кубраков та Посол Угорщини в Україні Хеізера Антала.

«Підписані зміни до Угоди з Угорщиною дозволяють нам розпочати планування проєктних та інфраструктурих робіт для запуску нового пункту пропуску «Велика Паладь - Надьгодош» та забезпечення руху порожніх вантажівок на «Лужанці». Також, ми розглядаємо можливість будівництва нового вантажного пункту пропуску «Дийда - Берегдароц», щоб збільшити пропускну здатність українсько-угорського кордону», - зазначив Олександр Кубраков.

Після підписання змін до Угоди проєкт має бути ратифікований.

В Мінінфраструктури нагадали, що на кордоні з Угорщиною діє 5 автомобільних пунктів пропуску, однак пропускати вантажівки масою понад 7,5 тон може лише «Чоп - Захонь».

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

В апреле действует специальное предложение на премиум-решение LIGA 360. Получите максимум преимуществ для юриста ли бухгалтера - экономьте до 50% стоимости тарифа.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини