Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виробників товарів оборонного призначення просять обмежити доступ до службової інформації

Реклама

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості призвало виробників товарів, виконавців робіт і послуг оборонного призначення обмежити доступ до службової інформації.

"При підготовці листів, які містять інформацію відносно виробництва товарів, виконання робіт і надання послуг оборонного призначення, об'ємів нарощування виробничих потужностей і іншої інформації, перелік і зміст якої може служити джерелом інформації для країни-агресора, установам, організаціям і суб'єктам господарювання усіх форм власності необхідно розглянути можливість обмеження доступу до такої інформації", - йде мова в повідомленніобнародуваному на сайті міністерства.

У міністерстві відмітили необхідність обліку вимог Закону "Про доступ до публічної інформації" і Типовій інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів і інших матеріальних носіїв інформації, які містять службову інформацію у частині привласнення грифові "Для службового користування".

Дотримання цих вимог потрібне для посилення заходів безпеки і "уникнення незаконного використання країною-агресором відкритої інформації, розголошування якої може привести до обізнаності супротивника".

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей і рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай по посиланню.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини