Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні презентували грантову програму на $1 млн для жінок-підприємиць

Реклама

В Україні презентували грантову програму «СТВОРЮЙ»! для жінок-підприємиць. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

$1000000 спрямують на підтримку малого і середнього бізнесу українок у сфері виробництва і переробки: ремонту устаткування, поліграфічної діяльності, виробництва одягу, меблів, харчових продуктів, фармацевтичних препаратів, комп'ютерів, оптики та ін.

Програма започаткована Міністерством економіки за фінансової підтримки Western NIS Enterprise Fund та за реалізації KSE Foundation. Вона впроваджується у партнерстві з АТ «Ощадбанк».

«"СТВОРЮЙ!" є важливим елементом урядової політики "Зроблено в Україні", а також державної стратегії з забезпечення гендерної рівності. Ініціатива спрямована на розвиток і масштабування національного виробництва та підвищення бізнесової активності українок», - наголошується у повідомленні.

Метою програми є стимулювання зростання економіки шляхом надання ресурсів та фінансової підтримки для реалізації жінками своїх бізнес-планів.

Грантові кошти учасниці зможуть витратити на придбання, доставку і монтаж виробничого устаткування, а також до 30% гранту - на придбання програмного забезпечення і навчання.

Взяти участь у програмі можуть жінки-підприємиці, оформлені як ФОП або ТОВ, де у власності жінки понад 50%. Виробництво має бути діючим та на момент подачі заявки функціонувати не менше одного року.

Перевірку ділової репутації та кредитних історій потенційних учасниць програми здійснюватиме «Ощадбанк», після чого надаватиме рекомендації щодо виділення грантів.

Подати заявку для участі у грантовій програмі можна до 31 липня.

Кошти для реалізації грантової програми «СТВОРЮЙ!» є інвестицією Western NIS Enterprise Fund, який підтримує ініціативи з просування реформ в Україні та трансформаційні проєкти.

Шукаєш точки росту бізнесу? Спробуй дашборд ризиків та можливостей у LIGA360. Функціонал дозволяє спільно з командою обговорити новини й економічні процеси, та прогнозувати їх вплив. Спробуй вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини