Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

БЕБ викрило мережу підпільних фабрик з виробництва підробок брендового одягу та взуття

Реклама

Бюро економічної безпеки викрило масштабне підпільне виробництво взуття та одягу відомих міжнародних брендів з орієнтовним щомісячним оборотом понад 10 млн грн. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Як зазначається, фабрики та склади, на яких вироблялась та зберігалась підроблена продукція, знаходились у Миколаївській та Одеській областях.

На них працювали понад 100 співробітників без відповідного документального оформлення. Жодних податків фабрики не сплачували.

Для промислового виробництва підроблених товарів понад 15 відомих брендів використовували професійне обладнання. Виготовлену продукцію зберігали на складах та потім продавали по всій Україні.

Під час обшуків на фабриках і складах вилучено обладнання для пошиття, станки, фасувальні коробки, наклейки, етикетки та емблеми з логотипами відомих торговельних марок, сировину та продукцію без документального підтвердження її походження.

Попередня вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 20 млн грн.

Фото з сайту БЕБ.

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. ІТ-платформа LIGA360 відобразить дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,8 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Замовте презентацію LIGA360 та дізнайтеся, як бути впевненими у бізнес-зв'язках.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини