Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

“Ліси України” включили до переліку особливо важливих для економіки держкомпаній

Реклама

Кабінет Міністрів додав державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» до переліку особливо важливих для економіки суб'єктів господарювання державного сектору економіки. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 30 квітня, повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Відтепер призначення керівників та членів наглядових рад підприємства здійснюватиметься за участю комітету з призначення.

"Це перший крок до покращення корпоративного управління, яке дозволить залучити підприємству інвестиції. Формування наглядової ради на прозорому та відкритому конкурсі за участі комітету з призначення керівників, до якого входять представники як державних органів так і міжнародних організацій, це черговий етап для впровадження кращих норм корпоративного управління в держсекторі", - зазначив заступник Міністра економіки Олексій Соболев.

Довідково:

ДП «Ліси України» є одним із найбільших лісокористувачів Європи та найбільшим лісокористувачем України.

В управлінні підприємства перебуває 6,6 млн га земель державного лісового фонду.

Підприємство спеціалізується на:

  • веденні лісового господарства, охороні, захисті, раціональному використанні та відтворенні лісів;

  • веденні мисливського господарства;

  • охороні, відтворенні та раціональному використанні державного мисливського фонду на території мисливських угідь, наданих у користування підприємству.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини