Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В ДАР припинили прийом заявок на отримання субсидій на землю від аграріїв з деокупованих територій

Реклама

В Державному аграрному реєстрі припиняється прийом заявок на отримання субсидії на землю для сільгоспвиробників з деокупованих територій та територій, на яких завершено ведення бойових дій. Про це повідомила пресслужба Мінагрополітики.

Як зазначається, це пов'язано з тим, що кількість вже отриманих заявок відповідає передбаченому обсягу бюджетних виплат у сумі 796 млн грн.

У міністерстві наголошують, що всі заявки, що вже були подані виробниками сільськогосподарської продукції, будуть опрацьовані в установленому порядку.

Зупинення прийому заявок в ДАР здійснюється на підставі пункту 7 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції.

У разі наявності додаткових ресурсів буде відкрито нову хвилю прийому заявок.

Нагадаємо, подання заявок на отримання бюджетних дотацій на оброблювані угіддя для аграріїв з деокупованих територій та територій, на яких завершені бойові дії розпочалось з 1 травня.

Агровиробникам, що мають у власності або користуванні до 120 га земель с/г призначення, надали можливість отримати кошти розмірі 8 тис. грн на 1 га.

Заявки планувалось приймати до 30 червня.

Корпоративне рішення LIGA360 - надійний помічник для аграрного бізнесу. Законодавство та аналітика про земельні відносини під час війни, перевірка партнерів та клієнтів, моніторинг статусу земельної ділянки. Докладніше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини