Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємці можуть відкрити рахунок в ПриватБанку онлайн за допомогою Дія.Підпис

Реклама

Українські підприємці можуть відкрити рахунок в ПриватБанку онлайн за допомогою Дія.Підпис. Про це повідомляє пресслужба установи.

«ПриватБанк запустив для українських підприємців, які відкривають свій рахунок ФОП через сайт банку, можливість зробити це в декілька кроків як за допомогою Smart ID та КЕП ПриватБанку, так і через Дія.Підпис державного сервісу Дія», - йдеться у повідомленні.

За словами члена правління банку з питань МСБ Євгена Заіграєва, підключення сервісу Дія.підпис значно спрощує відкриття рахунків ФОП для підприємців, які раніше не були клієнтами банку або не мали електронного підпису від ПриватБанку.

Для того, щоб відкрити новий рахунок на сайті банку, підприємцям потрібно зробити 6 простих кроків, що займатиме не більше 5 хвилин. «Щомісяця нові рахунки в ПриватБанку відкривають майже 20 тисяч ФОПів, при цьому кожний третій новий рахунок підприємця відкривається виключно онлайн через сайт банку, а після старту сервісу кожен п'ятий підприємець при відкритті нового рахунку користується саме Дія.Підпис», - зазначили в Приватбанку.

Як ФОП бути впевненим у своїх рішеннях? З LIGA360:Підприємець. Тут можна знайти довідкову інформацію, роз'яснення держорганів, актуальні документи і законодавство. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини