Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Аптечний бізнес: що потрібно знати про регулювання, бухгалтерський та податковий облік

10 травня 2024, 14:16
63
0
Автор:
Реклама

У воєнні часи є актуальним відкриття аптечного бізнесу, оскільки потреба в ліках, на жаль, збільшується. Нормативна регламентація аптек залишається громіздкою, що пов'язано насамперед з особливістю впливу ліків на здоров'я та життя людини. Хоча певний прогрес у послабленні нормативної регламентації є, оскільки наразі дозволено дистанційну торгівлю ліками.

У статті "Аптечний бізнес у воєнний час: як організувати" розповімо, яким вимогам повинна відповідати аптека, зокрема, якими можуть бути аптечні заклади, хто може відкрити аптеку, ліцензування та вимоги.

Установлюючи ціни на ліки слід урахувати, що ціни на деякі лікарські засоби підпадають під державне регулювання. З особливостями проведення цієї процедури ознайомимо у статті "Аптечний бізнес у воєнний час: держрегулювання ціноутворення".

Як обрати систему оподаткування, читайте у статті "Аптечний бізнес у воєнний час: податковий облік".

Про специфіку відображення в обліку операцій з реалізації лікарських засобів, читайте у статті "Аптечний бізнес у воєнний час: бухгалтерський облік".

Доступ до аналітики LIGA ZAKON є у рішеннях LIGA 360. Залишайте заявку, щоб замовити рішення та отримати презентацію для вашої компанії. 

Відчуйте силу інформації на вашому боці - з LIGA360 PRO. Експертна аналітика допоможе знайти правильний алгоритм дій для керівника, юриста, бухгалтера чи комплаєнс-офіцера. Замовте доступ за посиланням 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини