Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк встановив нульовий тариф на інтернет-еквайринг LiqРay для всіх нових користувачів

Реклама

ПриватБанк разом з Visa повідомили про запуск програми підтримки бізнесу, який продає свої товари через інтернет, передає пресслужба Банку.

Як повідомив керівник напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко, в рамках програми з 15 травня до 15 липня 2024 року для всіх нових користувачів сервісу Liqpay діятиме вільний тариф з 0% комісії на прийом платежів з карток.

Скористатися програмою підтримки бізнесу LiqРay для легкого старту та приймання платежів онлайн можна, зареєструвавшись на сайті https://newpromos.privatbank.ua/pidtrymka_biznesu_z_LiqPay_i_Visa. Вільний тариф для нових клієнтів сервісу діятиме протягом терміну програми, якщо обіг за картками не перебільшує 50 000 грн. 

За допомогою LiqРay підприємці та юридичні особи можуть зручно приймати платежі онлайн через web-сайти та мобільні додатки, та керувати своїм бізнесом. Для здійснення оплат LiqPay надає безліч платіжних методів: PrivatPay, Apple Pay, Google Pay, QR-код, токени та інше. 

Всім користувачам LiqРay доступна можливість фіскалізації операцій за допомогою банківського власного сервісу ПРРО без додаткової оплати сервісу.

Підприємцям важливо бути впевненими в контрагентах. LIGA360:Підприємець надасть повне досьє компаній та фізосіб з державних реєстрів. Перевіряй потенційних партнерів на наявність у санкційних списках, токсичні зв'язки з рф/рб, відкриті провадження тощо. Замовляй за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини