Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для міжнародних автобусних перевізників запустили тестування онлайн-кабінету для відкриття маршрутів

Реклама

Автобусних перевізників запрошують долучитися до тестування онлайн-кабінету перевізника для відкриття міжнародних маршрутів, повідомили в Мінінфраструктури.

У рамках реформи міжнародних автобусних перевезень, передбачається замінити паперову процедуру відкриття маршруту на цифрову. Наразі до тестування залучені 7 міжнародних перевізників.

«Спростити роботу бізнесу та дати можливість перевізнику швидко відкривати маршрути за кордон, продовжувати їх чи вносити зміни - це одне із завдань реформи, яку реалізує Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України. Сьогодні перевізнику потрібно щонайменше кілька місяців, щоб відкрити маршрут. Натомість онлайн-кабінет дозволить отримати погодження Міністерства за два тижні», - наголосив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач.

Функціонал онлайн-кабінету, який передбачає:

  • Автоматичний обмін даними з ліцензійною справою перевізника;

  • Можливість будувати маршрут за геомітками, самостійно визначати тривалість зупинок;

  • Автоматичний розрахунок часу руху автобуса;

  • Автоматичну побудову маршруту за обраними автостанціями та населеними пунктами;

  • Спрощену процедуру подачі документів.

Для отримання доступу до тестування можна надсилати заявки на електронну адресу: contact@dsbt.gov.ua

У заявці необхідно вказати назву компанії, електронну пошту та номер телефону контактної особи.

Міністерство спільно з Укртрансбезпекою також продовжує тестувати єдиний портал автобусних маршрутів https://autobus.gov.ua/ . Це безоплатна можливість для перевізника стати партнером єдиного державного ресурсу з легальними маршрутами. Для інтеграції до порталу перевізнику варто надіслати офіційний лист на електронну адресу contact@dsbt.gov.ua

Не гадай, а знай точні відповіді! LIGA360:Підприємець надасть всю інформацію із законодавчого та новинного поля, довідкову інформацію та реєстраційні дані компаній. Дізнайся більше переваг за посиланням 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини