Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На заході України запустили високодебітну нафтову свердловину Новини компаній

Реклама

ПАТ «Укрнафта» запустила високодебітну свердловину на заході України. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Наголошується, що результат більш ніж вдвічі перевищив прогнозний: дебіт свердловини складає 54 тонни на добу замість очікуваних 22,6 тонн.
Об'єкт планувався, як розвідувальна свердловина з метою розкриття покладів стрийських відкладів на глибині більше 1,2 кілометрів.
Одразу після завершення буріння було застосовано кислотний гідророзрив (КГРП), як технологію вторинного розкриття пласта. Дослідження та практичний досвід роботи на цьому конкретному родовищі показали, що така операція забезпечує підвищення видобутку.
«Таким чином, «Укрнафта» отримала високодебітну свердловину та, що навіть більш важливо, технологію збільшення видобутку на конкретному родовищі. КГРП включені до інвестиційних проектів будівництва усіх свердловин на даному родовищі», - зазначив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький.
Нагадаємо, у лютому поточного року «Укрнафта» оголосила про початок будівництва трьох розвідувальних свердловин на заході України із сукупним початковим дебітом 80 тонн нафти на добу.

Фото з сайту ПАТ "Укрнафта".

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини