Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міжнародний аеропорт "Кишинів" запроваджує безоплатне зберігання вантажів для українського бізнесу

Реклама

Адміністрація Міжнародного аеропорту «Кишинів» запроваджує для українського бізнесу безоплатне зберігання вантажу протягом 24 годин після реєстрації на вантажному терміналі.

Таке рішення ухвалено в результаті співпраці та досягнення домовленостей з Урядом Молдови, повідомляє Європейська Бізнес Асоціація.

«Це надає компаніям з України доступ до нічних та ранніх рейсів з Молдови до Європи та інших країн, зменшить витрати бізнесу та сприятиме зростанню транзитного вантажопотоку з України», - йдеться у повідомленні ЄБА.

В асоціації додають, що адміністрація аеропорту також розгляне можливість зміни розрахунку тарифу за зберігання на основі об'єму та ваги, а не вартості вантажу до вересня 2024 року.

На думку експертів бізнес-спільноти, запровадження пільгового періоду для транзитного вантажу у аеропорту Кишинів сприятиме диверсифікації експортних потоків з України та позитивно вплине на залучення вантажів до Міжнародного аеропорту «Кишинів».

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини