Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Яка інформація потрібна українським компаніям? Слідами презентації LIGA360

13 червня 2024, 10:23
99
0
Автор:
Реклама

LIGA ZAKON презентувала нове рішення LIGA360 для бізнесів та державних органів. Зібрали для вас головні takeaways, що допоможуть у роботі. 

Сьогодні українські компанії та держоргани працюють в непростих умовах війни. Зважаючи на зростання ризиків, їм потрібно контролювати безліч видів інформації: 

  • Правової, 

  • Судової, 

  • Фінансової, 

  • Регуляторної, 

  • Реєстрової, 

  • Ділової, 

  • Медійної. 

76% компаній визнають зв?язок між ризиками для бізнесу і недостатністю інформації. Такий зріз настроїв ми отримали в нещодавньому дослідженні Data Risk Business Influence Index UA від LIGA ZAKON. 

Щоб отримати всеосяжну картину, всі інформаційні потоки потрібно побачити в комплексі. Адже зміни законодавства знайдуть відображення в судовій практиці. Медійне розслідування може спричинити відкликання ліцензій компанії чи занесення до санкційних списків. В українських реєстрах контрагент може здаватися прозорим, але як щодо його міжнародних зв?язків?  

Нова LIGA360 змінює все 

LIGA ZAKON створила нове комплексне рішення LIGA360, що має на меті надати "інформаційну броню" для підтримки бізнесів та держорганів, допомогти контролювати ризики й ухвалювати аргументовані рішення. 

Понад 10 інформаційних потоків в рамках окремих продуктів - тепер в єдиному зручному інтерфейсі.  

Це асть можливість бізнесам приймати рішення по-новому на основі більшої кількості різної інформації. Компанії зможуть працювати в єдиному інформаційному полі, де кожен фахівець має широкий спектр даних та інструментів для роботи, зможе відслідковувати більшу кількість ризиків.  

Чому команді потрібна комплексна інформація 

Ми переконані, що кожен фахівець на своєму місці має працювати з усіма джерелами інформації.  

Для прикладу, юристу буде складно побачити правову картину дня тільки з законів, і не врахувавши медійний і політичний контекст. Комплаєнс-офіцеру часто потрібно звернутися до неофіційних медіа джерел, щоб оцінити ризики щодо контрагента. Бухгалтеру потрібно не лише ознайомитися з новою нормою бухобліку, а прочитати думки експертів про її практичне застосування. 

Ми наповнили LIGA360 джерелами, що стануть у пригоді кожному працівнику і команді вцілому. Нова LIGA360 стає єдиним продуктом для всієї компанії.  

  • Для топменеджерів і керівників: Портрет своєї компанії очима партнерів, конкурентів, перевіряючих органів та медіа. Контроль ключових ризиків для бізнесу.  

  • Для юридичних відділів: Комплексна інформація про законодавство, судову практику, галузь, контрагентів. Експертні матеріали про практику правозастосування в різних галузях. 

  • Для фінансових бухгалтерських відділів: Аналітичні матеріали з важливих питань оподаткування, бухгалтерського обліку, заробітної плати. Відповіді на практичні ситуації щодо блокування податкових накладних, РРО тощо. 

  • Для комплаєнс-відділів та служб безпеки: Комплексна оцінка ризиків у взаємодії з партнерами чи клієнтами. Токсичний слід, зв'язки з міжнародними компаніями, PEPами, належність до санкційних списків, приховані зв'язки, негативні згадки в медіа. 

  • Для HR-відділів: Законодавство і аналітика кадрового напрямку, моніторинг репутації роботодавця.  

Тепер всі ключові джерела інформації для бізнесу та держорганів поєднані в єдиній комплексній платформі. Ухвалюйте ефективні рішення та контролюйте юридичні, регуляторні, судові, фінансові, репутаційні, ділові ризики, а також можливі ризики у взаємодії з партнерами чи клієнтами.   

Дивіться повну відео-презентацію нової LIGA360, що відбулася 11 червня.  

Дізнатися більше про продукт та замовити індивідуальну презентацію ви зможете за посиланням. Зараз діє Summer program від LIGA ZAKON, тож поспішіть отримати 30% знижки. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини