Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порушення правил перетину кордону: від системи "Шлях" відключили ще шістьох перевізників

Реклама

За системне порушення військовозобов'язаними правил перетину державного кордону шість перевізників відключено від системи «Шлях». Про це повідомляє пресслужба Укртрансбезпеки.

Як зазначається, відповідне рішення ухвалила Комісія з питань припинення доступу ліцензіатів до Єдиного комплексу інформаційних систем Державної служби з безпеки на транспорті на підставі постанови Уряду від 27 січня 1995 року № 57.

Перевізники відключені від системи строком на три місяці.

«За матеріалами Державної прикордонної служби України, вказані перевізники у період дії воєнного стану були причетні до організації каналів переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон. Особи, яким було організовано виїзд за межі України в якості водіїв автомобільного транспорту, упродовж 60 днів не повернулися в Україну, чим порушили встановлені правила перетину державного кордону», - наголошується у повідомленні.

Крім того, на розгляд Комісії подано ще десятки фактів зловживань із внесення даних у Систему. Після перевірки інформації щодо кожного випадку буде ухвалено рішення.

Нагадуємо, на початку червня від системи "Шлях" було відключено сімох перевізників, водії яких не повернулися до України.

Отримай комплексну інформацію щодо ризиків роботи з контрагентами - у новій LIGA360. Перевіряй 28 ризик-факторів, повне досьє, структуру власності, податкову, судову інформацію, активи та власність, медіаактивність. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини