Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

25 червня графіки відключень електроенергії діятимуть протягом усієї доби. В найближчі тижні ситуація буде складана

Реклама

25 червня обленерго будуть застосовувати графіки погодинних відключень по всій Україні з 00:00 до 24:00. Про це повідомляє НЕК "Укренерго".

При цьому обсяг обмежень буде більшим з 02:00 до 05:00 і з 12:00 до 23:00.

Живлення об'єктів критичної інфраструктури не обмежується.

Також Генеральний директор компанії Yasno Сергій Коваленко розповів, що наразі критично не вистачає внутрішньої генерації електроенергії через атаки росії. Настільки критично, що навіть імпорт, який на максимумі, не вирішує цю проблему. Ми зараз залежимо від сонячної та вітрової генерації.

В найближчі 6-8 тижнів ситуація з дефіцитом буде складана. Окрім вище описаних проблем з генерацією, додається зростання споживання.

"Графіки у Києві як були 6 груп та біла, сіра та чорні зони, так і залишились. Для планування життя треба виходити з того, що у сірих зонах світла не буде. Особливо коли час припадає на пікові години. Ми та ОСР будемо максимально швидко повідомляти про зміни. Але для планування - краще не разраховувати", - зазначив Коваленко.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Читайте також:

Генератори у воєнний час: операції з пальним та податковий облік

Вимкнення енергії та безпека бізнесу: що потрібно знати про безпеку даних та як оптимізувати роботу підприємства

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини