Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Цегляний завод вартістю 5 млн доларів, що належав братам Медведчука і Козака, передано в управління АРМА

Реклама

ДБР передало в управління Національному агентству з виявлення активів (АРМА) підприємство найближчих родичів підозрюваних у держзраді екс-народних депутатів Віктора Медведчука та Тараса Козака вартістю понад 5 млн доларів США. Про це повідомляє пресслужба бюро.

В управління держави перейде завод з виробництва цегли, що розташований у Львівській області. Його кінцевими власниками є рідні брати Медведчука та Козака.

В ДБР наголошують, що підприємство роками ухилялося від сплати податків, а його прибутки йшли на фінансування збройної агресії росії проти України.

В державну власність також перейде інше майно підприємства: чотири позашляховики, два екскаватори, трактор, автонавантажувачі, земельні ділянки загальною площею понад 10 га, нежитлові приміщення площею понад 31 тис. квадратних метрів.

У червні минулого року ДБР вже передало до ЗСУ арештований автопарк підприємства вартістю понад 1 млн доларів США.

Крім того, було накладено арешт на майно братів Медведчука та Козака, яке фігуранти встигли переписати на найближчих родичів чи підставних осіб.

Нова LIGA360 змінює все! Посилюй пильність в роботі з контрагентами та партнерами. Здійснюй санкційний скринінг. Перевіряй контрагентів за 46 списками зі 144 юрисдикцій. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини