Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укрпошта" збільшила тарифи на відправлення Новини компаній

Реклама

Національний поштовий оператор "Укрпошта" з 1 липня підвищує тарифи на доставку відправлень. Про це повідомляє його пресслужба.

Ключовими підставами зростання тарифів у компанії називають зростання цін на електроенергію, паливо та комунальні послуги, інфляцію, а також значні руйнування інфраструктури внаслідок російських обстрілів й необхідність її відновлення.

"Оновлені тарифи також містять витрати на реалізацію заходів для забезпечення безперервної роботи в умовах відсутності електроенергії, зокрема на прифронтових територіях", - додали в "Укрпошті".

Так, вартість відправлень "Укрпошта Стандарт" збільшиться у середньому на 5-9 грн. Тарифи "Укрпошта. Експрес" по області та в межах України зміняться в середньому на суму до 10 грн залежно від ваги відправлення. Наприклад, доставка посилки вагою від 5 до 10 кг тепер коштуватиме 85 грн порівняно з попередніми 75 грн - до перегляду тарифів.

Крім того, компанія спрощує нарахування тарифів для відправлень до 2 кг. Відтепер, така вартість буде єдиною в межах країни. Згідно з тарифом "Стандарт" для відправлень до 2 кг по області вона становитиме 40 грн, по Україні - 45 грн. А для тарифу "Експрес" - 45 та 60 грн відповідно.

Тарифи на пересилання письмової кореспонденції, послуг "Укрпошта. Документ" та міжнародних відправлень не зміняться.

Нова LIGA360 змінює підходи в роботі з інформацією. Відтепер всі джерела даних в єдиному комплексному продукті: законодавство, судові рішення, аналітика, реєстри, санкційні списки та медіа. Замов індивідуальну презентацію прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини