Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрзалізниця запустить регулярні контейнерні та контрейлерні поїзди до порту Дуйсбург Новини компаній

Реклама

Укрзалізниця та Duisburger Hafen Aktiengesellschaft влітку планують запустити регулярні контейнерні та контрейлерні поїзди між Україною і портом Дуйсбург та вже підписали відповідний меморандум. Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Зазначається, що завдяки співпраці з найбільшим у світі річковим портом компанія зможе організовувати абсолютно новий сервіс door to door для українських та європейських клієнтів.

Перший поїзд за маршрутом термінал ЦТС Ліски - порт Дуйсбург вирушить уже цього літа.

До перевезення прийматимуться всі вантажі, які транспортуються залізницею або автотранспортом.

В «Укрзалізниці» звертають увагу, що обираючи нову послугу, клієнт зможе чітко прогнозувати кінцеву вартість перевезення та строки доставки, оскільки поїзд прямуватиме без черг на кордоні.

З порту, незважаючи те, що він знаходиться досить далеко від моря, вантажі прямують до інших країн Європи, Близького Сходу та Африки.

Довідково:

Порт Дуйсбург розташований поблизу від місця злиття річок Рур і Рейн, приблизно за 190 кілометрів від Північного моря. Він є найбільшим внутрішнім річковим портом не лише в Європі, а й у світі. У порту розташовано 8 контейнерних терміналів.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини