Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк увійшов до ТОП-20 провідних європейських еквайєрів Новини компаній

Реклама

Державний ПриватБанк за підсумками 2023 року посів 17 місце серед найбільших європейських еквайєрів. Про це повідомляє пресслужба банку з посиланням на звіт аналітичного видання Nilson Report.

Так, у 2024 році він став єдиним українським банком, що увійшов до рейтингу провідних європейських банків та фінансових компаній-еквайєрів та зберіг позиції у ТОП-20 на ринку Європи за кількістю та обсягами оплат банківськими картками в торговельній мережі.

Найбільшим у цьому рейтингу став британський Worldpay з річним обсягом транзакцій майже $ 750 млрд.

За даними дослідження, ПриватБанк за останній рік збільшив кількість оплат картками через власну екосистему на 33%, а обсяги оплат клієнтів на 43%.

Загалом, за інформацією установи, в українській торговельній мережі завдяки ПриватБанку ведуть бізнес 200 тисяч клієнтів, а це у свою чергу 283 тисячі активних POS-терміналів ПриватБанку та понад 25 тисяч активних застосунків Термінал для прийому оплат картками через смартфон, також понад 15 тисяч клієнтів приймають оплату за допомогою сервісу онлайн еквайрингу LiqPay. Щодня через екосистему безготівкових розрахунків ПриватБанку власники банківських карток оплачують майже 10 млн покупок.

Отримай комплексну інформацію щодо ризиків роботи з контрагентами - у новій LIGA360. Перевіряй 28 ризик-факторів, повне досьє, структуру власності, податкову, судову інформацію, активи та власність, медіаактивність. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини