Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна визначив дати проведення аукціонів з продажу готелю "Україна" та "ОГХК"

Реклама

Фонд держмайна визначив дати проведення перших онлайн-аукціонів з продажу об'єктів великої приватизації. Про це повідомив голова ФДМУ Віталій Коваль.
Так, продаж готелю «Україна» відбудеться 18 вересня 2024 року, АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» - 9 жовтня 2024 року.

Торги проходитимуть в електронній системі Прозорро.Продажі.
«Визначені терміни дають можливість інвесторам детально вивчити об'єкти та документацію, забезпечуючи рівні умови для всіх учасників.

Потенційні покупці отримують доступ до інформаційного пакету об'єкта великої приватизації після укладення договору про конфіденційність інформації з одним з авторизованих операторів електронного майданчика», - пояснив Віталій Коваль.

Він додав, що незабаром ФДМУ опублікує детальні інформаційні повідомлення на своєму сайті та в електронній торговій системі.

Нагадаємо, 12 липня Кабінет Міністрів затвердив стартові ціни та умови продажу готелю "Україна" та "Об'єднаної гірничо-хімічної компанії".

Стартова ціна готелю "Україна" визначена в розмірі 1 млрд 47 млн 637 тис грн, а АТ «ОГХК» - 3 млрд 899 млн 358 тис грн.

Отримай комплексну інформацію щодо ризиків роботи з контрагентами - у новій LIGA360. Перевіряй 28 ризик-факторів, повне досьє, структуру власності, податкову, судову інформацію, активи та власність, медіаактивність. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини