Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Санкційні перевірки: топ-3 інструменти для бізнесу

18 липня 2024, 11:01
410
0
Автор:
Реклама

Санкційні механізми в Україні і в світі постійно посилюються. 

Тільки цього літа відбулося кілька важливих подій: ухвалення 14 пакету санкцій проти рф, запровадження санкцій проти білорусі та продовження дії санкцій РНБО

З огляду на тенденції, міжнародна спільнота та регулятори і надалі посилюватимуть механізми, щоб запобігти обходу санкцій та завдати максимального впливу на економіку рф. 

Для бізнесів це означає необхідність підсилити якість санкційного аналізу. Сьогодні ризики співпраці з “токсичними” контрагентами є надзвичайно високими: від репутаційних втрат до високих штрафів чи навіть блокування діяльності.  

Ми зібрали для вас 3 головні переваги нової LIGA360, що допоможуть захистити ваш бізнес. 

Повнота даних 

Нова LIGA360 надає максимум інформації та джерел для перевірок.  

Так, рішення включає 55+ глобальних та українських санкційних списків, 300 реєстрів та відкритих джерел, 120 тисяч медіа. 

Такий обсяг матеріалів дозволяє побачити повну картину щодо потенційного бізнес-партнера, проаналізувати зв'язки та ризик-фактори, що можуть вплинути на співпрацю.  

Новий режим перевірки санкційних зв'язків 

Санкційність осіб є не настільки очевидна, як здається на перший погляд. Часто вона приховується за ширмою підставних компаній, осіб та багатьох юрисдикцій. 

Враховуючи такий ризик, у нову LIGA360 ми додали новий режим розслідування. Він допоможе звернути увагу на непрямі загрози: коли певна організація не перебуває у списках, але афілійована з санкційними особами/ пов'язана з ними через іноземні юрисдикції. 

Моніторинг змін 

Діяльність компаній постійно змінюється. Контрагент, що вчора вів прозору діяльність, може в один момент стати частиною корупційного скандалу, бути викритим у токсичних зв'язках з компаніями рф тощо. 

Тримати ситуацію під контролем допоможуть моніторинги в LIGA360. Користувачі можуть налаштувати сповіщення щодо певної компанії, та вчасно дізнаватися про зміни. 

Що таке нова LIGA360? 

Продукт, що комплексно поєднує всі види інформації для бізнесу: 

  • Законодавство, 

  • Судові рішення, 

  • Дані контрагентів, 

  • Новини та аналітику, 

  • Договори компанії та ін. 

Завдяки цим даним компанії мають змогу бачити повну картину, ухвалювати рішення й контролювати ризики - від санкційності партнерів, до регуляторних і законодавчих змін, негативних згадок в медіа тощо. 

Дізнайтеся більше переваг нової LIGA360 за посиланням. 

Для нових клієнтів LIGA ZAKON зараз діють акційні умови Summer Program: знижка 30% на нову LIGA360 та економія з кожною додатковою ліцензією. Отримайте умови від менеджера. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини