Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні критично важливими визнано понад 700 підприємств та організацій

Реклама

Міністерство економіки визнало критично важливими понад 700 підприємств, установ і організацій. Про це повідомив заступник Міністра економіки Віталій Кіндратів в інтерв'ю Forbes Ukraine.

Він нагадав, що підприємства, які держава визнала критично важливими, можуть забронювати працівників від мобілізації. Такий статус підприємство отримує на рік.

За словами Кіндратіва, наразі Єдиний перелік критично важливих підприємств ще формується і цей процес курує Мінцифри.

Компанії, які ще не мають статусу критично важливих можуть подати заявку до міністерства на його отримання.

Мінекономіки проводить засідання відповідної комісії з визначення критичної важливості щосереди, на кожному з них розглядається не менше 20 заяв. Відповідь щодо статусу компанія отримує протягом 10 днів.

Нагадаємо, на порталі «Дія» запрацювала послуга електронного бронювання військовозобов'язаних працівників, детальніше за посиланням.

Нова LIGA360 змінює підходи в роботі з інформацією. Відтепер всі джерела даних в єдиному комплексному продукті: законодавство, судові рішення, аналітика, реєстри, санкційні списки та медіа. Замов індивідуальну презентацію прямо зараз.

Більше ліцензій - більше економії. Тільки зараз нові користувачі LIGA360 можуть замовити рішення за найнижчою ціною. Забезпечте команду надійними інструментами для роботи. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини