Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні розпочалось бета-тестування "Національного кешбеку": як споживачам долучитись до програми

Реклама

2 вересня в Україні стартувало бета-тестування програми «Національний кешбек», яке триватиме близько місяця. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

У цей період система наповнюватиметься товарами українських виробників, за купівлю яких споживачі отримають 10% кешбеку.

У програмі вже можуть реєструватись споживачі.

Щоб отримувати кешбек від держави, споживачу необхідно подати заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі, або звернутись до відділення. Також потрібно відкрити фізичну чи віртуальну картку, куди нараховуватиметься кешбек. Наразі це вже можна зробити через мобільні додатки та відділення таких банків: Приватбанк, Sense Bank, ПУМБ, А-банк, Глобус, Укрсиббанк, Акордбанк.

При зверненні до банку треба буде визначити також картки, з яких будуть здійснюватись оплати за товари, і дати згоду на передачу даних про транзакції при купівлі товарів з вибраних карток. Це можуть бути картки різних банків. Далі - оновити мобільний застосунок "Дія", обрати сервіс «Національний кешбек» і там позначити картку для виплат кешбеку.

Після цього можна йти в магазин, який вже приєднався до програми, і робити покупки.

Кешбек вже доступний на 38 тисяч товарів від 600 локальних виробників. Серед них продукти харчування, ліки, одяг, побутова хімія і косметика, господарські товари, будівельні матеріали, меблі, іграшки і багато інших товарів українського виробництва.

LIGA360 змінюється для тебе! Єдиний інформаційний продукт для всієї компанії. Спільне поле для роботи із правовими, судовими, реєстровими, договірними, медійними даними. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні.

Зараз кешбек вже нараховують в магазинах мереж Аврора, АТБ, Novus, Екомаркет, VARUS, Окко, WOG, UKRNAFTA, мережі аптек «АНЦ». Інші мережі і окремі магазини готуються до запуску, кількість магазинів-партнерів зростатиме.

Кешбек нараховується на продукцію локальних виробників, що включені у програму, за виключенням підакцизної продукції (пальне, тютюн та міцний алкоголь).

Перелік виробників та товарів, які беруть участь у програмі, збільшуватиметься. На які товари вже поширюється кешбек, можна дізнатися на сайті програми. Інформувати споживачів про товари, на які розповсюджуватиметься кешбек, будуть і заклади торгівлі.

Розмір кешбеку - 10% вартості куплених українських товарів, зареєстрованих в програмі. Максимальна сума виплат - 3 тис грн в місяць. Накопичені за місяць кошти приходитимуть на створену картку раз на місяць до 20 числа наступного місяця. Зняти готівку з рахунку, куди нараховують кошти за кешбек, буде неможливо. Використати кошти від кешбеку, нараховані в 2024 році, можна буде до 31 січня 2025 року.

Отримані за участь у програмі «Національний кешбек» кошти можна буде витратити на послуги - комуналку, транспорт, лікування, мобільний зв'язок, спорт, кіно, і інші. Також їх можна буде задонатити на ЗСУ або купити військові облігації.

Нагадаємо, українські виробники можуть подавати заявки на участь в програмі «Національний кешбек» з 24 вересня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини