Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Місто Київ та 10 столичних підприємств будуть представлені на щорічній міжнародній промисловій виставці в Чеській Республіці

17 вересня 2024, 17:00
69
0
Реклама

The MSV International Industrial Fair - міжнародна виставкова подія, яка цьогоріч проходитиме у період з 8 по 11 жовтня у місті Брно, Чехія. Виставка є наймасштабнішою галузевою подією Центральної Європи та щорічно представляє всі ключові галузі машинобудування. Важливим акцентом виставки є діджиталізація виробництва, як одна з ключових тенденцій інноваційного процесу.

Цього року Департамент промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) організовує експозицію промислових підприємств-експортерів міста Києва «Made in Kyiv» та представлення на виставці 10 провідних підприємств міста, а саме:

1. ПрАТ «Промзв'язок»,

2. ТОВ «Патон Інтернешнл»,

3. ТОВ «Пролог Семікор»,

4. ТОВ «Сторожук»,

5. ТОВ «Науково-виробниче товариство «Дніпро-МТО»,

6. ТОВ «Науково-виробнича фірма «Ірком-ЕКТ»,

7. Фірма «Плазма-Майстер ЛТД» у формі ТОВ,

8. ТОВ «Техсервіс ВЕКО і партнер ГМБХ»,

9. ТОВ «Конструкторське бюро контрольних приладів»,

10. Інститут технічної теплофізики НАН України.

Протягом 4 днів на відвідувачів виставки чекатиме експозиція промислових підприємств, загальна площа якої складає 45 кв.м. Також, в рамках участі у виставці, буде проведено діловий форум та B2B зустрічі з представниками ділових кіл Чехії. Така подія допоможе київським підприємствам в пошуку партнерів у виробничій кооперації, залученні інвестицій у виробництво, вирішити питання з постачанням сировини та комплектуючих.

Додатково буде створено онлайн-каталог експозиції, в якому буде представлена інформація про 50 підприємств міста Києва та їх продукцію та організована інформаційна кампанія експозиції в мережі Інтернет.

Участь підприємств-учасників виставкового стенду «Made in Kyiv» безкоштовна.

«Для на вкрай важливо сьогодні продовжувати підтримувати столичний бізнес, забезпечувати його присутність в інформаційному полі зовнішніх ринків і сприяти налагодженню ділових відносин з іноземними компаніями. Саме тому, ініціатива Департаменту Made in Kyiv буде представлена на головній Європейській виставці машинобудування, та за підтримки Києва наші підприємства матимуть змогу збільшити присутність на ринку ЕС” - зазначив директор Департаменту Володимир Костіков.

Розпорядником експозиції та ділової програми виступає ТОВ "Центр міжнародної ділової співпраці"

За повідомленням Торгово-промислової палати України

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини