Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Обов'язкова публікація кошторисів під час закупівель послуг з будівництва на Prozorro - Закон прийнято

Реклама

Рада ухвалила за в цілому проект № 11057, який спрямований на забезпечення максимальної відкритості та прозорості інформації про використання публічних фінансів на закупівлю послуг з поточного ремонту, робіт з капітального ремонту та будівництва, шляхом оприлюднення інформації про ціни на матеріальні ресурси.

Законопроектом пропонується внести зміни до Закону України «Про публічні закупівлі» та встановити, що невід'ємними додатками до договору про закупівлю послуг з поточного ремонту, поточного ремонту з розробленням проектної документації, робіт з будівництва нових, розширення, реконструкції, капітального ремонту та реставрації існуючих об'єктів і споруд виробничого та невиробничого призначення, робіт з будівництва об'єктів з розробленням проектної документації, є документи, що містять інформацію про ціни на матеріальні ресурси.

Законопроект пропонує визначити інформацію про будівельні матеріали, яка обов'язково має міститись у таких документах, а саме:

  • найменування матеріального ресурсу (з характеристиками),

  • одиниця його виміру,

  • кількість,

  • відпускна ціна,

  • вартість транспортування та заготівельно-складські витрати,

  • країна походження товару щодо кожної номенклатурної позиції.

Головні новини вашої галузі - щодня на робочому столі LIGA360. Бачити картину дня ще ніколи не було так просто! Побачте всі переваги роботи в комплексній інформаційно-аналітичній платформі LIGA360, замовивши персональну презентацію. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини