Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У "Дії" з'явилась можливість перевірити товар на участь у програмі «Національний кешбек»

Реклама

У застосунку «Дія» з'явилась функція сканування штрихкодів товарів, за допомогою якої можна перевірити бере той, чи інший товар участь у програмі «Національний кешбек». Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

«Ми запустили сканер штрихкодів, щоб українці могли зручно, у застосунку Дія перевірити чи товар є українським і, чи діє на нього кешбек…Ми сподіваємося, що сканер допоможе збільшити обізнаність українців про те, які українські виробники представлені на ринку та мотивує придбати саме вітчизняне», - зазначила Перша віцепрем'єр-міністерка - Міністерка економіки Юлія Свириденко.

Перевірка через Дію сповістить якщо:

  • товар український і бере участь в програмі «Національний кешбек»;

  • товар не бере участі в програмі «Національний кешбек», хоч і є українським;

  • товар вироблено не в Україні.

У міністерстві поінформували, що за час дії програми, 1,18 млн українців вже бачать нарахований кешбек. За цей період їм нарахували 90 млн грн кешбеку за придбання товарів українського виробництва. До програми долучилося 1,9 млн українців, які оформили 2,1 млн карток. Понад 1,1 млн користувачів активували у Дії картки для виплат.

«Національний кешбек» доступний вже на 267 тисяч українських товарів від 1352 місцевих виробників.

Основні торговельні мережі вже позначають на полицях товари, на які нараховується «Національний кешбек». Перевірити, чи бере участь у програмі торговельна точка можна на сайті Нацкешбеку.

Нагадаємо, 11 жовтня, після завершення етапу бета-тестування, в Україні офіційно стартувала програма «Національний кешбек».

Трансформуй роботу своєї компанії з новою LIGA360. Максимум джерел інформації, інструментів ризик-контролю та експертних рекомендацій. І все це на вигідних умовах Special program. Поспішай!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини