Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін затвердив умови продажу ТОВ "Аерок", що належало російському олігарху

Реклама

Кабінет Міністрів затвердив умови приватизації 100% статутного капіталу ТОВ "Аерок", яке раніше належало підсанкційному російському олігарху Андрію Молчанову. Про це повідомляє пресслужба Фонду держмайна.

Стартова вартість заводу на торгах становитиме 965,325 тис гривень.

Затверджені приватизаційні умови, передбачають, зокрема, збереження виду діяльності підприємства, погашення заборгованості по заробітній платі та перед бюджетом, погашення простроченої кредиторської заборгованості, недопущення звільнення працівників протягом 6 місяців та забезпечення їм соціальних гарантій, виконання діючого колективного договору та укладання нового на наступні періоди, а також дотримання вимог та обмежень природоохоронного законодавства.

Аукціон проходитиме в електронній системі "Прозорро.Продажі". Кошти, отримані від приватизації заводу, будуть зараховані до держбюджету та спрямовані до фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Довідково:

ТОВ «Аерок» - один із провідних виробників газобетонних виробів в Україні. Завод має виробничі потужності у Київській та Львівській областях.

Через «Групу ЛСР» товариство належало підсанкційному російському олігарху Андрію Молчанову та було конфісковане у 2022 році.

Згідно з рішенням Вищого антикорупційного суду, залишеним без змін постановою Апеляційної палати ВАС, 100% частки у статутному капіталі ТОВ «Аерок» стягнуто в дохід держави. Після цього підприємство було передане в управління ФДМУ.

Оцініть ризики щодо контрагентів на 360 - з реєстраційною, судовою, медійною інформацією та відкритими джерелами. Здійсніть миттєвий аналіз 29 факторів ризику:

§ анулювання реєстрації;

§ ймовірний зв?язок з рф/рб, Іраном, Північною Кореєю;

§ ведення діяльності на окупованих територіях;

§ приналежність до "чорного" або "сірого" списку FATF;

§ банкрутство та борги.

Дізнайтесь більше переваг нової LIGA360, замовивши презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини