Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розширено перелік сільгосптехніки, за придбання якої аграрії можуть отримати 25% компенсації

Реклама

Мінекономіки наказом від 22 жовтня розширило перелік сільгосптехніки та обладнання українських виробників, за придбання якої аграрії можуть отримати компенсацію 25% вартості від держави. Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Відтепер до програми входять 11 771 одиниця техніки від 133 українських підприємств.

«Ще 7 нових підприємств з виробництва сільськогосподарської техніки та обладнання взяли участь у державній програмі. Перелік української техніки, за придбання якої держава компенсує аграріям 25% від вартості, збільшився на 324 позиції та становить майже 11,8 тис. найменувань», - зазначила Перша віцепрем'єр-міністерка - Міністерка економіки Юлія Свириденко.

У Мінекономіки нагадали що для того, щоб скористатися державною програмою підтримки та отримати 25% компенсації вартості за придбану техніку чи обладнання, агровиробник має обрати постачальника з Переліку на сайті міністерства, придбати необхідну техніку та подати до уповноваженого банку заявку та підтвердні документи.

Виробники, які бажають включити свою техніку до Переліку, можуть звернутися до Мінекономіки через офіційну електронну пошту - meconomy@me.gov.ua. Заявка повинна бути подана в електронній формі з використанням електронного підпису або інших засобів ідентифікації, що дозволяють встановити особу керівника або уповноваженої особи.

Перелік техніки та обладнання регулярно оновлюється після перевірки локалізації виробництва. Відповідність виробників встановлюється згідно з критеріями, зазначеними у постанові Кабінету Міністрів від 1 березня 2017 року № 130.

LIGA360 змінюється для тебе! Єдиний інформаційний продукт для всієї компанії. Спільне поле для роботи із правовими, судовими, реєстровими, договірними, медійними даними. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини