Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ оштрафував "ПриватБанк" на 1,7 млн грн

Реклама

Національний банк оштрафував державний «Приватбанк» за виявлені під час перевірки порушення. Про це повідомляє пресслужба регулятора.

Так, під час проведення планового виїзного моніторингу НБУ виявив порушення банком законодавства, що регулює діяльність платіжних систем, використання платіжних інструментів і схем виконання платіжних операцій. Сума штрафу становить 1,7 млн грн.

Також регулятор наклав штраф на ТОВ «Універсальний Дата Центр» - за несвоєчасне подання регулятору звітності з питань діяльності на платіжному ринку за червень 2024 року. Розмір штрафу - 170 тис грн.

Обидва рішення ухвалені в межах виконання функції оверсайту платіжної інфраструктури та набрали чинності з 21 жовтня 2024 року.

Вся інформація для твоєї компанії - тепер в єдиному продукті LIGA360. Збільшуй швидкість виявлення бізнес-ризиків: правових, регуляторних, санкційних, репутаційних, судових, фінансових, договірних. Замов презентацію прямо сьогодні.

Встигни скористатися Special program для рішення LIGA360. Гарантуй найкращу ціну для своєї компанії. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини