Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонду держмайна потрібні радники

25 червня 2018, 15:37
220
0
Реклама

ФДМ шукає радників для продажу 100% «Об'єднаної гірничо-хімічної компанії» (ОГХК), 70,7016% ПрАТ «Індар», 100% ПрАТ «Президент-готель» (всі три - Київ), підприємств «Вугільна компанія «Краснолиманська» (Донецька обл.) і «Завод «Електроважмаш» (Харків), а також 99,5667% ПАТ «Одеський припортовий завод» (Одеська обл.).
Заявки на участь в конкурсах з «Індару», «Президент-готелю» і ОПЗ приймаються до 20 липня включно, перші етапи конкурсів призначені на 26 липня, а другі - на 30 липня. Для ОГХК, «Краснолиманській» і «Електроважмашу» претенденти на статус радника можуть подати заявки до 23 липня, а конкурси пройдуть в два етапи 27 і 31 липня.
У всіх випадках фіксований розмір оплати послуг радника встановлений до 0,5% вартості активів підприємства, наведеної до частки держави в ньому, а в разі продажу об'єкта розмір змінної частини складає до 2% від вартості проданого об'єкта.
Нагадаємо, в кінці травня уряд опублікував перелік підприємств великої приватизації на 2018 рік, в який увійшли 23 об'єкти. Раніше був обраний радник тільки для «Центренерго». Їм стала компанія Ernst&Young, яка 19 червня вже представила звіт про роботу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини