Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для отримання ліцензії на виконання протипожежних робіт більше не треба їхати в Київ

8 червня 2018, 08:01
196
0
Реклама

Оформити ліцензію по наданню послуг і виконанню робіт протипожежного призначення тепер можна за декілька хвилин. Для цього підприємцеві необхідно зайти на портал електронних послуг ДСНС або Урядовий портал в розділ «Електронні послуги». Заявка підписується електронним цифровим підписом і реєструється автоматично в системі. Після ухвалення позитивного рішення, наказ про видачу ліцензії публікується на сайті служби і автоматично заноситься в електронний реєстр ліцензіатів. Система містить підказки і автоматичні сповіщення на кожному етапі процедури. Також за допомогою сервісу можна розширити, звузити або анулювати діючі ліцензії або повідомити про зміни в даних підприємства.

Згаданий електронний реєстр ліцензіатів - це відкрита база даних, в якій на сьогодні міститься інформація про 2600 суб'єктів. Знаючи код ЄДРПОУ або ІПН, можна перевірити власника ліцензії і перелік дозволених для нього робіт. Реєстр буде корисний тим підприємцям, які захочуть замовити відповідні послуги і перевірити потенційних контрагентів на наявність відповідних дозвільних документів.

Нагадаємо, в лютому була запущена перша онлайн-послуга ДСНС - подання декларації на відповідність вимогам пожежної безпеки.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини