Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кейс пожежної безпеки: підприємства перевірятимуться ще мінімум місяць

19 квітня 2018, 15:25
206
0
Реклама

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман анонсував звіт керівництва Держслужби з надзвичайних ситуацій про результати позапланових перевірок пожежної безпеки об'єктів з масовим перебуванням людей. При цьому він припустив, що в крайніх випадках для закриття об'єктів будуть задіяні спецпідрозділи і сили Нацгвардії, а власники об'єктів «нехай потім звертаються до суду».

Як повідомляють в ДСНС, вже перевірена велика кількість об'єктів з масовим перебуванням людей в усіх регіонах України. Часто проводяться навчання з реальною евакуацією персоналу і відвідувачів. Такі тренування допомагають виявити порушення і вважаються однією з найбільш ефективних форм підготовки об'єктів і персоналу до надзвичайних ситуацій. В усіх випадках перевіряється працездатність автоматичних пожежних сигналізацій і систем пожежогасіння. Інспектуються евакуаційні виходи, внутрішні пожежні крани, рукави, вогнегасники.

Раніше ми вже писали про те, що прем'єр-міністр ініціював перевірки установ з масовим перебуванням людей і про перші результати.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини