Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До кінця року буде реалізовано черговий етап приватизації

3 листопада 2017, 09:01
149
0
Реклама

Фонд державного майна на початку грудня виставить на біржові торги блокуючі пакети акцій низки великих державних підприємств, у тому числі кілька обленерго. Про це повідомив в. о. керівника ФДМУ Віталій Трубаров. До кінця місяця у Фонді розраховують провести оцінку підприємств і вже в першій декаді грудня виставити їх на торги.

До кінця року на торги також планують виставити «Укрнафтопродукт», «Укрхудожпром», «Білоцерківський завод РТІ», «Науково-виробниче підприємство «Система», «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал», «Тернопільське об'єднання «Текстерно», «Індустріальну скляну компанію» й інші об'єкти малої приватизації.

На завершальному етапі також підготовка ще близько 30 підприємств малої приватизації, які продаватимуться через ProZorro.

Нагадаємо, раніше В. Трубаров повідомляв про те, що Фонд активізує роботу з міністерствами та відомствами щодо передачі підприємств, які перебувають в їх управлінні, але підлягають приватизації. Було визначено перелік із 389 таких підприємств. Проте щодо значної частки таких об'єктів було неможливо почати приватизацію через низку обставин.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини