Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Процедуру нового конкурсу з визначення послуги перенесення номера змінено

18 серпня 2017, 13:10
174
0
Реклама

Український державний центр радіочастот (УДЦР) оголосив через систему ProZorro проведення відкритих торгів із закупівлі послуги перенесення номерів під час зміни оператора мобільного зв'язку (MNP).

За словами Вадима Гулька, голови тендерного комітету та виконавчого директора УДЦР, процедуру проведення конкурсу максимально спрощено, доопрацьовано тендерну документацію з метою усунення питань, що по-різному сприймалися учасниками попередніх торгів. На відміну від попередніх торгів, у новому конкурсі визначено єдину суму тендера, яка не може перевищувати 40 млн грн. Єдиним критерієм оцінки доки визначено ціну пропозиції.

Враховуючи раніше проведену велику роботу, строк надання послуг зменшено й обмежено 150 календарними днями, проте незмінною залишається вимога, щоб учасник торгів мав успішний досвід створення автоматизованої системи «Централізована база даних перенесених номерів» в іншій країні.

Приймання тендерних пропозицій продовжиться до 17 вересня 2017 року.

Нагадаємо, що УДЦР 31 липня цього року скасував результати торгів, що відбулися у кінці 2015 - початку 2016 року, які стали предметом тривалих судових розглядів між учасниками. У результаті було пропущено законодавчо встановлені строки впровадження в Україні цієї послуги.

Голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), Олександр Животовський наприкінці червня 2017 року висловив надію, що впровадження послуги MNP буде завершено до кінця поточного року.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини