Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві посилено контроль безпеки харчових продуктів

3 липня 2017, 14:13
187
0
Реклама

Прес-служба КМДА повідомила, що в Києві встановлено жорсткий контроль за якістю харчових продуктів, що виробляються та перебувають в обігу в столиці. Приводом для цього стало зростання захворюваності на гострі кишкові інфекції серед дорослих і дітей загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів. Низці підрозділів КМДА було дано приписи, виконання яких стосуватиметься і бізнесу.

Так, Департамент промисловості та розвитку підприємництва посилив заходи контролю за дотриманням операторами ринку, які здійснюють господарську діяльність з виробництва, реалізації та зберігання харчових продуктів, вимог законодавства про безпечність і якість харчових продуктів.

Зокрема, встановлено жорсткий контроль за діяльністю комунальних підприємств - організаторів ярмарків, які несуть відповідальність за організацію та проведення ярмаркових заходів, на яких реалізуються харчові продукти.

У свою чергу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту доручено посилити контроль за якісним і безпечним харчуванням дітей у загальноосвітніх, дошкільних, оздоровчих закладах. А Департаменту охорони здоров'я доручено забезпечити заклади охорони здоров'я міста достатньою кількістю швидких тестів для своєчасної діагностики інфекційних захворювань.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини