Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розміщення зовнішньої реклами у столиці

25 травня 2017, 17:44
255
0
Реклама

За новими правилами, територію міста поділять на 5 форматних зон з окремим режимом розміщення об'єктів зовнішньої реклами в кожній.

У нульовій зоні (історичний центр, сквери, парки, перехрестя та транспортні розв'язки) рекламу заборонять узагалі. Максимальний розмір рекламного поля - 75 кв. м - допускається в четвертій зоні, до якої входитимуть магістральні вулиці, проспекти, шосе поза межами центральної частини міста.

Також передбачається заборона на рекламні засоби на пішохідних і велосипедних доріжках, алеях, розподільних смугах завширшки менш ніж 2 м. Рекламу розміщуватимуть не менш як за 10 м до перехрещень вулиць, пішохідних переходів і зупинок, щонайменше за 20 м до транспортних розв'язок і не ближче ніж за 50 м до залізничних переїздів.

Крім цього, затверджено мінімальну відстань між рекламними засобами: від 40 м (між малими конструкціями) до 150 м (між великими).

Елементами об'єктів благоустрою, що використовуються як рекламоносії, за новими правилами вважаються: урна, лавочка, собача вбиральня з розміром рекламного поля до 0,5 кв. м і громадська вбиральня з рекламою не більш як 4,32 кв. м, які не повинні перешкоджати вільному руху пішоходів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини