Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зареєструватися підприємцем можна в електронному режимі

20 квітня 2017, 16:23
188
0
Реклама

Керівник Головного управління юстиції в м. Києві Станіслав Куценко нагадав про можливості «Онлайн-будинку юстиції», які Мін'юст може запропонувати громадянам. Зокрема, тим, хто вирішив стати підприємцем і має електронний цифровий підпис, напевно буде зручно подати заяву про реєстрацію не виходячи з будинку за допомогою комп'ютера. Протягом доби відомості про нового суб'єкта господарювання буде внесено до державного реєстру.

Такий сервіс надається у межах курсу Мін'юсту на мінімізацію безпосередніх контактів громадян з чиновниками для протидії корупційним загрозам і поліпшення якості державного сервісу. Пан Куценко анонсував й інші зручні можливості вирішення різних питань в електронному режимі. За його словами, у системі юстиції заплановано створювати кожні 1 - 2 місяці шонайменше по одному черговому істотному нововведенню у сфері обслуговування громадян.

До речі, про зміни в реєстрі нерухомості можна дізнатися також онлайн або через SMS-повідомлення. Спеціальний сервіс SMS-Маяк http://smsmayak.com.ua/ було запущено на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН». Сервіс зручний тим, що, контролюючи реєстраційні дії щодо свого майна, власник зможе оперативно відреагувати на незаконні дії й запобігти спробі рейдерського захоплення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини