Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Строк подання е-декларацій подовжено до 1 травня

28 березня 2017, 17:12
256
0
Реклама

Подовжено до 1 травня 2017 року строк подання щорічної декларації для осіб, які відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 р. № 1700-VII подають таку декларацію вперше.

Відповідні доповнення до Прикінцевих положень Закону «Про запобігання корупції» вносить Закон України від 23.03.2017 р. № 1975-VIII.

Крім того, зміни передбачають: суб'єкти декларування, які не мали можливості до 1 квітня подати декларацію за минулий рік за місцем військової служби у зв'язку з виконанням завдань в інтересах оборони України під час дії особливого періоду, безпосередньою участю у веденні військових (бойових) дій, в т. ч. на території проведення АТО, направленням за кордон для участі в міжнародних операціях із підтриммання миру та безпеки у складі національних контингентів або національного персоналу, подають цю декларацію за звітний рік протягом 90 календарних днів із дня прибуття на місце проходження військової служби або дня закінчення проходження військової служби.

Тепер портал НАЗК для подання електронної декларації не може впоратися з кількістю охочих подати антикорупційні е-декларації, що в результаті не дає можливості працювати з порталом і виконати обов'язок щодо розміщення е-декларації до 1 квітня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини