Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зареєструватися підприємцем можна в електронному режимі

17 березня 2017, 17:15
152
0
Реклама

Керівник Головного управління юстиції в м. Києві Станіслав Куценко нагадав про можливості Онлайн-будинку юстиції, які Мінюст може запропонувати громадянам. Зокрема, тим, хто вирішив стати підприємцем і має електронний цифровий підпис, напевно буде зручно подати заяву про реєстрацію не виходячи з будинку за допомогою комп'ютера. Протягом доби відомості про нового господарюючого суб'єкта будуть внесені в державний реєстр.

Такий сервіс надається у рамках курсу Мінюсту на мінімізацію безпосередніх контактів громадян з чиновниками для протидії корупційним погрозам і поліпшення якості державного сервісу. Пан Куценко анонсував і інші зручні можливості вирішення різних питань в електронному режимі. За його словами, в системі юстиції заплановано створювати кожні 1 - 2 місяці мінімум по одному черговому істотному нововведенню у сфері обслуговування громадян.

До речі, про зміни в реєстрі нерухомості можна упізнати також онлайн або через через SMS-повідомлення. Спеціальний сервіс SMS-маяк був запущений на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН». Сервіс зручний тим, що контролюючи реєстраційні дії відносно свого майна власник зможе оперативно відреагувати на незаконні дії і присікти спроби рейдерського захоплення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини