Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Систему "ProZorro.Продажі" хочуть використовувати

28 грудня 2016, 09:01
147
0
Реклама

Систему "ProZorro.Продажі" з 2017 року планують застосувати для малої приватизації та відбору орендарів державного та комунального майна. Про це повідомив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов. Як відомо, "ProZorro.Продажі" з наступного року в обов'язковому порядку будуть використовувати для організації продажів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Система «ProZorro.Продажі» аналогічна «ProZorro.Публічние Закупівлі», лише з тією різницею, що переможцем стає не учасник, який запропонував найнижчу ціну (як це працює при держзакупівлях), а, навпаки, той, хто запропонує найвищу ціну на аукціоні з продажу державного майна.

Нагадаємо, що раніше були затверджені нові умови для учасників "ProZorro.Продажі" , а також було затверджено список авторизованих компаній, які зможуть організовувати відкриті торги.

Крім того, Нефьодов зазначив, що в планах на наступний рік завершення інтеграції системи держзакупівель ProZorro з Єдиним державним реєстром підприємств та фізосіб-підприємців.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини