Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Конкурентоспроможність української промисловості :

14 грудня 2016, 18:21
210
0
Реклама

Уряд вдосконалює організаційну систему управління промисловістю. Прийнято постанову «Про затвердження Положення про Національний комітет з промислового розвитку та його складу». Постанова створює нормативне забезпечення для функціонування Комітету та визначає його функції. Серед основних завдань Комітету такі:

1) проводити експертну оцінку та надавати консультації Кабінету Міністрів України щодо стану вітчизняної промисловості та пріоритетів її інноваційного розвитку;

2) готувати пропозиції щодо запровадження механізмів збільшення доданої вартості; підвищувати конкурентоспроможність національних товаровиробників; вдосконалювати нормативно-правову базу у сфері промислової політики та інших сферах, що мають вплив на розвиток вітчизняної промисловості;

3) надавати рекомендації щодо підвищення ефективності державного управління з питань розвитку вітчизняної промисловості на інноваційних засадах.

Національний комітет з промислового розвитку було створено 11 жовтня 2016 року, відповідно до постанови КМУ від 11.10.2016 № 711. До складу Комітету входять 15 осіб, серед яких члени Кабінету Міністрів України, керівники підприємств, експерти. Головою Комітету є Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини