Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Конкурси на право оренди держмайна проводитимуть швидше

9 грудня 2016, 14:35
198
0
Реклама

Державні органи почнуть працювати швидше під час організації та проведення конкурсів щодо оренди держмайна. Внесено зміни до Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна. Строк передачі державного майна за результатами конкурсу скоротиться щонайменше на 20 днів.

Документом також передбачено скорочення граничного строку публікації оголошення про проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна до 10 днів.

Крім того, строк, протягом якого після затвердження результатів конкурсу орендодавець надсилає переможцю конкурсу проект договору оренди, скорочено до 3 днів. Нарешті, встановлено окремий термін (мінімум 40 робочих днів) для публікації оголошення про конкурс щодо оренди цілісних майнових комплексів підприємств, організацій, їхніх структурних підрозділів. Отже, потенційний орендар матиме достатньо часу для отримання рішення органів Антимонопольного комітету України про концентрацію.

Відповідні зміни затверджено постановою Кабміну № 923 від 7 грудня 2016 року «Про внесення змін до Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини