Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд гарантування вкладів звинувачують

18 листопада 2016, 09:04
239
0
Реклама

Мережа магазинів побутової техніки «Ельдорадо» спростовує зв'язок із банком «Михайлівський», про що йдеться в повідомленні, поширеному компанією. Більше того, в компанії вважають, що заява директора департаменту розслідування протиправних дій та протидії корупції ФГВФО є спробою дестабілізувати роботу мережі магазинів побутової техніки напередодні сезону великих продажів шляхом завдання репутаційної шкоди в очах покупців та бізнес-партнерів.

«Оскільки в пані Мисник були відсутні будь-які правові підстави (що є прерогативою судових органів) давати подібні коментарі, ми трактуємо цю заяву як прояв недобросовісної конкуренції», - ідеться в повідомленні.

В «Ельдорадо» заявляють, що й пані Мисник як посадовець ФГВФО, і сам ФГВФО понесуть правову відповідальність за наслідки своїх безпідставних заяв відповідно до законодавства України.

Нагадаємо, директор департаменту ФГВФО Катерина Мисник заявила, що «Ельдорадо» - це бізнес Віктора Поліщука. «Кошти, які зараз йдуть йому, повинні йти державі», - сказала вона. Віктор Поліщук володів у банку «Михайлівський» 92,5% статутного капіталу.

Проте, хоча формально можна говорити про дискредитацію суб'єкта господарювання, остаточну крапку все одно поставить тільки суд, якому доведеться встановлювати, чи правдива згадана інформація, а також чи було нанесено ту чи іншу шкоду «Ельдорадо». Якщо шкоди суд не виявить, а інформація виявиться неправдивою, справа, швидше за все, закінчиться публікацією офіційного спростування з принесенням вибачень.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини