Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Офіс великих платників

31 жовтня 2016, 09:04
178
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Офіс великих платників ДФС відкрив справу проти керівництва ТОВ «Одеська тютюнова фабрика».

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Активізувалися перевірки в Офісі великих платників. Як повідомляють представники держустанови, під час розслідування було встановлено факт ухилення від сплати акцизного податку на загальну суму 16,7 млн грн. Основним напрямом роботи ТОВ «Одеська тютюнова фабрика» є реалізація продуктів харчування, тютюнових виробів та напоїв. Підприємство займається оптовою неспеціалізованою торгівлею. Схема мінімізації податкової ставки здійснювалася шляхом зміни кодів товарних позицій.

Раніше Офіс великих платників ДФС опублікував інформацію про несплату податків державним підприємством «Укрзалізниця» на суму 2 млрд грн.

ПРОТЕ:

Відповідно до останнього меморандуму між МВФ та Україною МВФ вимагає від ДФС передати оподаткування всіх великих платників податків Управлінню великих платників податків. На сьогодні до категорії великих платників податків потрапляють підприємства з річним доходом більше 500 млн грн чи підприємства, що сплатили до бюджету більше 12 млн грн податків. На думку експертів, така планка є заниженою та вимагає перегляду в бік підвищення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини