Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зменшать плату за ліцензію

12 жовтня 2016, 09:02
218
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мінінфраструктури готує законопроект, який удесятеро зменшить розмір плати за ліцензію на ринку перевезень таксі.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Міністерство інфраструктури України пропонує максимально спростити доступ нових учасників на ринок перевезень таксі. Розмір плати за ліцензію пропонують знизити до 150 грн. Передбачається, що це дозволить легалізувати діяльність тих осіб, які працюють у тіні за договором з інформаційно-диспетчерськими службами.

Як зазначає заступник міністра інфраструктури Дмитро Роменський, реалізація ініціатив міністерства забезпечить вихід цього ринку з тіні, що збільшить надходження до бюджету.

Законопроект готуються внести для розгляду на транспортному дні у Верховній Раді, точну дату проведення якого ще не визначено.

ПРОТЕ:

На думку Дмитра Роменського, необхідно посилити контроль і запровадити санкції за порушення вимог законодавства в цій сфері. Замміністра зазначає, що особи, які заробляють, підвозячи пасажирів на своєму авто, повинні платити тільки податок з отриманого доходу або єдиний податок за простою та зручною процедурою. Як у міністерстві збираються контролювати діяльність таксистів-приватників, поки не уточнюється

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини