Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Документи в електронному вигляді

31 серпня 2016, 09:05
258
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Уряд затвердив Порядок подання документів в електронному вигляді до органу ліцензування та видачі ним документів в електронному вигляді.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Заявник повинен подавати електронні документи до органу ліцензування через особистий кабінет на порталі. Необхідно заповнити відповідні шаблони та/або подати файли, які підписані електронно-цифровим підписом заявника. Документи, які містять більше однієї сторінки, скануються в один файл у форматі PDF.

У разі подання електронних документів заявник не подає їх на паперових носіях.

Передбачено, що органи ліцензування протягом 2 місяців затверджують за погодженням з Мінекономрозвитку шаблони електронних документів та забезпечують оприлюднення та подальше оновлення на своїх офіційних веб-сайтах і на єдиному державному порталі адміністративних послуг.

Ці заходи дозволять значно спростити процедури подання документів, необхідних для отримання ліцензії та її отримання за допомогою телекомунікаційних засобів зв'язку.

ПРОТЕ:

Фактично новий сервіс запрацює не раніше кінця осені, оскільки органи ліцензування ще повинні врегулювати свої внутрішні процедури роботи.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини