Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Які ліцензії підтримуєте Ви?

4 серпня 2016, 09:00
181
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Офіс ефективного регулювання (BRDO) цього тижня аналізуватиме проекти Ліцензійних умов щодо провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання і водовідведення та у сфері теплопостачання.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Оскільки процес перегляду ліцензійних умов є прозорим та відкритим, на сайті Офісу відведено спеціальний розділ, в якому публікуються ліцензійні умови та інші проекти нормативно-правових актів. Є можливість висловити свою думку щодо кожного виду ліцензійних умов. BRDO закликає представників бізнесу та громадськості долучатись до цього процесу та надсилати свої пропозиції на brdo@brdo.com.ua. Всі пропозиції та зауваження, що надходитимуть на адресу Офісу ефективного регулювання (BRDO), будуть враховані при підготовці експертних висновків.

Будь-яка ліцензія - це обмеження для бізнесу. Такі обмеження мають бути максимально конкретними та зрозумілими і для регулятора, і для бізнесу, і для громадськості.

ПРОТЕ:

Пропозиції, що надаються BRDO, на підставі такого аналізу розглядаються ініціаторами проекту в держорганах в тому ж порядку, що й інші, тобто держоргани не зобов'язані враховувати їх.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини