Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Швидкий інформаційний обмін

25 липня 2016, 09:02
257
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мін'юст і Мінсоцполітики спільним наказом від 13.07.2016 № 1915/5/755 затвердили Порядок інформаційної взаємодії між Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань й інформаційними системами Пенсійного фонду України.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Інформаційна взаємодія здійснюється на центральному рівні в електронній формі інформаційно-телекомунікаційними засобами з використанням засобів технічного та криптографічного захисту інформації. Співробітники Пенсійного фонду зможуть оперативно отримувати інформацію про реєстраційні дії. Так само державним реєстраторам юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань стане доступною оперативна інформація щодо заборгованості зі сплати внесків до Пенсійного фонду юрособами чи ФОП.

Інформаційну взаємодію забезпечують технічний адміністратор Реєстру та Пенсійний фонд. Технічний адміністратор Реєстру здійснює передачу до інформаційних систем Пенсійного фонду України відомостей про проведені реєстраційні дії. Водночас Пенсійний фонд України забезпечує доступ своїх територіальних органів до цих відомостей.

Інформаційна взаємодія згідно з цим Порядком здійснюється безоплатно.

ПРОТЕ:

До запровадження інформаційної взаємодії в режимі реального часу така взаємодія здійснюється в робочий час, але з інтервалом не більше ніж 2 години.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини