Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держоборонзамовлення

15 червня 2016, 09:05
153
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Верховна Рада 14 червня прийняла Закон про внесення змін до Закону «Про державне оборонне замовлення» щодо формування та виконання державного оборонного замовлення (законопроект № 2090а), раніше ветований Президентом.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Закон прийнято з пропозиціями Президента, згідно з якими встановлено, що при плануванні оборонного замовлення державні замовники виходять з того, що закупівля озброєння та військової техніки, військової зброї та боєприпасів до неї, а також їх модернізація з проведенням ремонту з технічного стану здійснюється за оборонним замовленням.

Встановлено, що в умовах особливого періоду, введення надзвичайного стану та в період проведення АТО компенсаційні (офсетні) договори можуть за рішенням Кабінету Міністрів не укладатися.

ПРОТЕ:

Виключено норму, якою передбачено для держзамовників можливість самостійно здійснювати закупівлі продукції, робіт, послуг оборонного призначення з імпорту шляхом укладення державного контракту з іноземним суб'єктом господарювання, якщо державний замовник має повноваження щодо здійснення зовнішньоекономічної діяльності.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини