Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Електронні ліцензії

30 травня 2016, 09:05
265
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Україна 1 січня 2017 року повністю відмовляється від паперової форми ліцензій, що пов'язано з розширенням можливостей заявників та ліцензіатів щодо користування порталом електронних сервісів юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців і громадських формувань. Такі нововведення передбачені змінами до Закону «Про ліцензування видів господарської діяльності», які наберуть чинності на початку наступного року.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Ліцензія оформлятиметься органом ліцензування в електронному вигляді (запис про рішення органу ліцензування про видачу ліцензії господарюючому суб'єкту в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, ФОП і громадських формувань). Зокрема, за допомогою порталу електронних сервісів з'явиться можливість подання документів органу ліцензування в електронному вигляді.

ПРОТЕ:

Зворотній зв'язок з підприємцем також здійснюватиметься за допомогою порталу електронних сервісів: рішення, прийняті органом ліцензування, в день внесення їх до Єдиного державного реєстру підлягають обов'язковому оприлюдненню на порталі електронних сервісів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини